Ν.Ο.Π.Ο.ΚΑΓΩΝΕΣΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣPhotosvideosPhotos 2009Βικελεια 2009Τα Νεα μας


ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

 
Άριστες εντυπώσεις άφησε η παρουσία του τμήματος κολύμβησης του ΝΟΠΟΚ στη φετινή παρέλαση της επετείου της 25ης Μαρτίου  2008 στην πλατεία Μιαούλη .

Ο Ναυτικός Όμιλος του Κινίου για πρώτη φόρα έδωσε το παρών σε παρέλαση Εθνικής Επετείου. Τα παιδιά μας καταχειροκροτήθηκαν από τους εκπροσώπους όλων των Αρχών και Φορέων του νησιού καθώς επίσης  και από το πλήθος των πολιτών της Σύρου.                      Παρόν και σε πολιτιστική εκδήλωση.

 

            Οι αθλητές του τμήματος κολύμβησης συμμετείχαν και σε μία θρησκευτική γιορτή. Ποιο συγκεκριμένα στο πανηγύρι που αγίου Πέτρου και Παύλου στο Κίνι. Κάθε χρόνο το Πολιτιστικό Τμήμα του Ομίλου μας διοργανώνει όλη την γιορτή και με την συνδρομή του δήμου έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για άλλη μια φορά να τιμήσουν την γιορτή, αλλά και να παραστούν στην λειτουργία και την  λιτανεία που ακολούθησε.

             Οι αθλητές μας συνόδεψαν μέσα σε ένα κατανυκτικό κλίμα την εικόνα των Αγίων σε όλη την πορεία της, ακόμα και μέσα στο καϊκάκι κάνοντας 3 γύρους μέσα στον κόλπο του νησιού όπως προβλέπει το έθιμο.

             Αφού τελείωσε η διαδικασία της θρησκευτικής γιορτής ξεκίνησε το πανηγύρι με ορχήστρα, κακαβγιά, σουβλάκια, χορό και πολύ κρασί.

Οι αθλητές μας βοήθησαν να πουληθούν όλοι οι λαχνοί της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε με έπαθλο ένα κοφίνι γεμάτο φρέσκα ψάρια!!!

             Τέλος από το περίπτερο που είχαν τοποθετήσει οι γονείς του τμήματος στην αρχή του πανηγυριού ενημερώθηκαν όλοι οι παρόντες για τα καινούρια τμήματα του ομίλου μας και τις καινούριες προπονήτριες του ομίλου μας. Παρουσία μας στο Φεστιβάλ

Δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε το παρών στο πρώτο Φεστιβάλ Κοινωνικής Δράσης στη Σύρο, που έλαβε χώρα τον  Οκτώβρη 2008 στην Πλατεία Μιαούλη. Ένα φεστιβάλ που ολοκληρώθηκε  με ιδιαίτερη επιτυχία. Γύρω στους 40 φορείς και συλλόγους της Σύρου πρόβαλλαν  τις δραστηριότητές τους και τα έργα τους.

     Πως θα μπορούσαμε να μην ήμασταν  εκεί σε αυτό το πρώτο Φεστιβάλ που έδωσε τη δυνατότητα στη Συριανή  κοινωνία να γνωρίσει από κοντά τον όμιλό μας, τους αθλητές μας και την πορεία τους στα κολυμβητικά δρώμενα.

     Μέσα από ενημερωτικά φυλλάδια και την εφημερίδα μας που μοίραζαν τα ίδια τα παιδιά, ο κόσμος έμαθε ακόμη περισσότερα για το ΝΟΠΟΚ.

     Αυτό που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους ήταν η προβολή βίντεο από αγώνες των κολυμβητών-τριών μας.

     Μέσα από την εφημερίδα μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του πρώτου Φεστιβάλ Κοινωνικής Δράσης για την πολύ καλή προσπάθειά τους και ευχόμαστε να γίνει θεσμός και να συμβάλλει  στην ανάπτυξη της κοινωνικής δράσης της Σύρου και την ενημέρωση και γνωριμία  των πολιτών με τους φορείς και συλλόγους του νησιού.

    Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας, τους γονείς των αθλητών και τον βοηθό έφορου του τμήματος κολύμβησης του ΝΟΠΟΚ κ.Ελευθέριο Ρούσσο που χωρίς αυτούς δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η παρουσία μας στο Φεστιβάλ.